Er zijn tal van debatten over welke Network Marketing bedrijf is echt de beste. De belangrijkste twistpunten lijken zich te concentreren op de vraag of de beste is de grootste, hoogverdieners, oudste – de lijst gaat maar door. Om u een idee van dit concept, zou je liever werken voor Lamborghini of Chevrolet? Lamborghini produceert een product van hogere kwaliteit, met een hoger prijskaartje, maar Chevrolet produceert meer auto’s tegen een lager prijskaartje ze zijn een groter bedrijf, maar is dat noodzakelijkerwijs beter?

Dus, ik zal een lijst van de grootste bedrijven die de meest toegankelijke en relevante, dan heb je de mogelijkheid om te beslissen welke het beste is.

Dit bedrijf is het begin van de moderne Network Marketing praktijken. Het werd opgericht in 1886 in de VS, in de moderne tijd, het herbergt zijn World Head Quarters in New York. Elk jaar heeft het wereldwijde groothandelsomzet van ongeveer $ 10,3 miljard via zijn 6,2 miljoen distributeurs en 42.000 werknemers.

Het bedrijf produceert innovatieve cosmetica, toiletartikelen en geuren. De distributeurs werken voornamelijk op “person-to-person”-basis, terwijl hun compensatie zowel op één als op meerdere niveaus is. Het merk is veruit de meest erkende wereldwijd als gevolg van de levering van winkels in meer dan 100 verschillende markten. Dus, is de grootste de beste?

We hebben al ontdekt dat Avon het proces van directe verkoop is gestart, maar Amway was het eerste bedrijf dat Network Marketing onder de knie kreeg. Net als bij de meerderheid van de top Network Marketing bedrijven, het opgericht in de VS in 1959 door Richard DeVos en Jay Van Andel. In de huidige dag, de World Head Quarters zijn gevestigd in Michigan, USA.

Het bedrijf heeft een wereldwijde groothandelsomzet van $ 9,2 miljard, gecreëerd door de 3 miljoen distributeurs die zich associëren met het bedrijf. Hun compensatie plan heeft veel miljonairs in hun tijd van de handel, echter, bezorgdheid zijn gerezen over de mogelijkheid om veel verder te groeien als gevolg van hun massale erkenning in hun primaire markten.